Deutsche Bank Search
Primary Navigation:

DWS Asset Management

DWS Asset Management Nederland

DWS is de merknaam van de Asset Management divisie (DWS Group GmbH & Co. KGaA) van de Deutsche Bank Group. Met € 700 miljard aan beheerd vermogen (per 31 December 2017) behoort DWS tot de toonaangevende beleggingsinstellingen in de wereld. Met meer dan 60 jaar ervaring en een uitstekende reputatie in zowel Duitsland als in de rest van Europa, zien klanten DWS wereldwijd als een betrouwbare partner voor geïntegreerde beleggingsoplossingen, stabiliteit en innovatie binnen een breed spectrum investeringsdisciplines.

Wij bieden particulieren en instellingen toegang tot onze sterke investeringsmogelijkheden in alle belangrijke beleggingscategorieën en oplossingen die zijn afgestemd op groeitrends. Onze uitgebreide expertise op het gebied van actief, passief en alternatief asset management – maar ook onze gerichte focus op milieu, maatschappij en bestuur – vullen elkaar aan bij het creëren van maatwerkoplossingen voor onze klanten. Onze expertise en de praktische kennis van onze economen, analisten en beleggingsprofessionals zijn samengebracht in een consistente, wereldwijde CIO View, die richting geeft aan onze strategische beleggingsaanpak.

DWS wil innoveren en de toekomst van investeren vormgeven – en met medewerkers met 35 verschillende nationaliteiten, die meer dan 75 talen spreken en die zijn geworteld in 22 landen, zijn wij als wereldwijd team lokaal aanwezig.

Klik op onderstaande links voor meer informatie over onze verschillende oplossingen:

Contactgegevens DWS Asset Management:

De Entree 195
1101 HE Amsterdam
Tel +31 (0)20 555 4335
E-mail: dws.nl@dws.com

Footer Navigation:
Last Update: 3.4.2018
Copyright © 2019 Deutsche Bank AG, Frankfurt am Main